SDP Z NOVO PODOBO

SDP Z NOVO PODOBO!

Vaš sindikat je v času epidemije sprejel odločitev, da posodobi spletno stran, zamenja domeno in uradni e-naslov, spremeni podobo, informatizira postopke včlanitve ter ostale prijave. 

Do nove spletne strani lahko dostopate preko linka: http://sdp.si/wp/ ali v google vtipkate: sdp.si.

Za vsa vaša vprašanja smo od sedaj naprej na voljo na info@sdp.si

OBIŠČI NOVO SPLETNO STRAN

DIGITALIZACIJA ČLANSTVA 

Za obstoječe člane in vse, ki bi si to še želeli postati smo pripravili poseben obrazec za lažje pridobivanje podatkov. Vljudno naprošamo vse obstoječe člane, da na spodnji povezavi izpolnite prijavni obrazec, s katero boste prejeli svojo unikatno kodo. S to kodo boste lažje dostopali do rezervacij ugodnosti in ostalih aktivnosti v sindikatu, mi pa vas bomo lažje obveščali o vseh novostih.

IZPOLNI PRIJAVO

STE ŽE PREVERILI UGODNOSTI?

Sindikat delavcev v pravosodju za svoje člane ponuja ugodnosti najema Apartmaja v Kranjski gori in Klubske hiše v Piranu. Spletna stran ponuja možnost rezervacije preko koledarja, tako kot vsako leto pa bo kmalu na voljo tudi razpis za koriščenje posameznih terminov! 

UGODNOSTI

VAŠE MNENJE NAM VELIKO POMENI!

Želimo si, da bomo z novo spletno stranjo naredili korak naprej v našem delovanju, zato smo odprti za vse povratne informacije, opombe ter predloge tudi z vaše strani. Vse informacije nam lahko sporočite na info@sdp.si.

Vaš sindikat. 

 
Copyright © 2021 Sindikat delavcev v pravosodju, Vse pravice pridržane.
To sporočilo ste prejeli kot član SDP ali naročnik e-novic SDP.

Si želite spremeniti način prejemanja obvesti?
Svoje preference lahko spremenite TUKAJ ali pa se ODJAVITE iz prejemnikov. 

 

Hrastnik – Zasavje

Datum sindikalnega izleta: 10.09.2021


Preden so odkrili premog je bila zasavska pokrajina predvsem agrarna, ker pa je bila premogova plast na velikih mestih pokrita le s tanko plastjo zemlje, premog ni ostal skrit človeškim očem.

Janez Vajkard Valvazor je že leta 1689 poročal, da so kmetje v vasi Strahovlje našli črno zemljo, ki so jo lekarnarji kot »zmajevo kri« zdrobljeno prodajali za zdravljenje živine. Preberi več Hrastnik – Zasavje