Arhivi Kategorije: SDP Kranj

Športne igre 2019 – Celjska koča

Sindikat delavcev v pravosodju organizira in vabi na tradicionalne aktivne športne igre, ki se bodo letos odvijale na malo bolj hribovitem območju in sicer na Celjski koči, 

  in to v petek, dne 31.05.2019

Dobimo se pri koči do 9.00 ure in pričnemo s slastno malico, ki traja od 9.00 do 9.30 ure.

Preberi več Športne igre 2019 – Celjska koča

Avtoservis – popust

Pozdravljeni!

Smo AVTOSERVIS IN VULKANIZERSTVO HUDO – VULCO CENTER iz Kranja, in za vas smo v letu 2017 pripravili posebno ponudbo.

Za člane sindikata SDP nudimo 10% popust na naše storitve. V našem avtoservisu bomo poskrbeli za kompletni servis vašega vozila. Pri nas lahko opravite:

  • menjavo olj in filtrov
  • servisne preglede in popravila
  • diagnostiko vozil
  • popravilo zavor
  • popravilo podvozja
  • optično nastavitev podvozja
  • priprava na tehnični pregled in tehnični pregled
  • popravilo žarometov
  • vulkanizerske storitve
  • popravilo platišč
  • hramba pnevmatik in platišč
  • nakup in menjava pnevmatik in platišč

Za vse, ki ste iz Kranja pa še posebna ugodnost, v kolikor boste želeli bomo po predhodnem dogovoru, vaš avto prišli iskat k vam v službo, po opravljenem servisu ga boste lahko prevzeli pri nas. Na vašo željo vam ga bomo tudi očistili.

Ponudba velja do konca leta 2017.

AVTOSERVIS IN VULKANIZERSTVO HUDO
Koroška cesta 53 d
4000 Kranj

T: 04/ 23-67-460
M: 064-252-570

E-mail:
info@avtoservis-hudo.si

SUPER VELESLALOM PRAVOSODJA 2017

Sindikat delavcev v pravosodju organizira in vabi na tradicionalne snežne igre, ki bodo  letos ponovno potekale na GOLTEH in to v petek, dne 27.01.2017.

Ob 9.00  uri se zberemo pred nihalko, ki nas bo po skupinah popeljala do Hotela GOLTE.  Stvari odložimo v Kongresni dvorani, ki je rezervirana samo za nas. Po končanem smučanju, sprehajanju….., se bomo v dvorani tudi preoblekli v večerno „toaleto“ , smučke pa nam bodo shranili pred vhodom v dvorano.

SMUČARSKA TEKMA bo ob 12.00 uri na smučišču Lahovnica tako, da se dobimo na kraju tekmovanja ob 11.40 uri, da oblečemo štartne številke.

Vsi tisti, ki si boste zaželeli savnanja, vam bo to omogočeno v hotelu od 10.00 ure dalje, pri čemer lahko izbirate med vročo finsko, parno turško, prijetno infra rdečo ali aromatično zeliščno savno. V takih trenutkih se še posebej prileže bazenček za knajpanje s toplo in hladno vodo. Za še več užitkov pa si lahko privoščite zunanji ali notranji masažni bazenček in se prepustite čarovniji mehurčkov.

Kar se tiče sprehajanja, je v tem času vse odvisno od snežnih razmer. V vsakem vremenu se lahko sprehodite do Mozirske koče, v primeru lepega vremena pa nam priporočajo vožnjo s trosedežnico na vrh smučišča in potem sprehod mimo koče Trije ploti, kjer se lahko tudi malo posončimo, nato pa nazaj do hotela. Za bolj športne tipe pa priporočajo, da se odpravite po Poti po Golteh (gre za krožno pot, cca 10 km), pri čemer za to potrebujete primerno opremo (gamaše, obutev), lahko pa vam priskrbijo tudi nekaj krpelj za lažjo hojo po snegu.

MALICO BOMO IMELI V SAMOPOSTREŽNI RESTAVRACIJI IN SICER SE LAHKO NA NJO ODPRAVIMO OD 13.00 PA DO 16.00 URE: izbirali bomo lahko med dvema enolončnicama ali pa se bomo odločili za dunajski zrezek s prilogo. Za bon za pijačo dobite: 0,5 l pijače npr. piva ali nekaj brezalkoholnega.

Nekje po 16.00 uri se bomo odpravili v posebno dvorano, imenovana LEDENICA, kjer bomo imeli razglasitev rezultatov, podelitev medalj ter zabavo ob zvokih žive glasbe, vse tja do 23.00 ure, ko se bomo počasi odpravili po stvari in se z nihalko zapeljali do avtobusov in nato proti domu.

PROSIM VAS, DA V PROSTORE HOTELA, NE VNAŠATE LASTNE ALKOHOLNE ALI ŽGANE PIJAČE. TO SPIJTE V DOPOLDANSKEM ČASU !

Cena za nečlane znaša 45,00 €, cena za člane pa 15,00 €, preostanek prispeva sindikat in se plača ob prijavi. Prijave se zbirajo do torka 17.01.2017 – VRAČILA DENARJA NI.

Ob PRIJAVI, je potrebno navesti točno ali se boste

– samo smučali

– smučali in tekmovali (v tem primeru je potrebno napisati letnico rojstva)

– šli v savno

– šli na sprehod.

 

Vse to je potrebno zato, ker nam bodo karte in bone za malico in pijačo poslali že predhodno tako, da jih bodo posamezni predstavniki potem porazdelili na avtobusu.

Vsi tisti, ki boste prišli z lastnim prevozom in se boste odločili oditi pred skupnim koncem – zadnja nihalka pelje ob 22.00 uri.

Vpišite tudi ali boste šli z busom ali z lastnim prevozom in ali boste imeli klasičen ali VEGI sendvič.

 

Prijave pobira za:

SDP Ljubljana – ČUK Aleš

UIKS Ljubljana – Dragan Žarić

SDP Kranj – KERN Sabina

SDP Celje – VRAN Karmen

SDP Slovenj Gradec – ZAVRL Darko

SDP Koper – Branko Gverič

 

SDPP Maribor:

Okrožje Maribor – Miha Zorec (soba 412, int. 708)

Okrajno sodišče Lenart  – Roman Duh

Okrajno sodišče Slov. Bistrica – Mira Benkič

Mariborski zapori – Jernej Padežnik

SDPP Ptuj:

okrožno sodišče – Vesna Furek

okrajno sodišče – Marija Orovič

SDPP Murska Sobota:

Okrajna in okrožno sodišče

ter ODT v Murski Soboti –  Metka Babič