MOSTAR – obiranje mandarin

MOSTAR – OBIRANJE MANDARIN

DATUM POTOVANJA: 9. – 10.10.2020

1. dan: Odhod avtobusa ob 01.00 uri, kraj odhoda po dogovoru. Vožnja, s krajšimi vmesnimi postanki, do Mostarja. Sprehod skozi mesto, obisk Kujundžiluka, ogled starega – novega mostu, ogled džamije, Turške hiše,… Nadaljevanje vožnje do romarskega središča Međugorje, ogled in vožnja po delti Neretve do Neuma. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja do doline Neretve, ki je, zaradi pridelave mandarin in drugih agrumov postala »Hrvaška Kalifornija«. Na eni izmed plantaž se boste lahko, ob obiranju mandarin, do sitega najedli teh sočnih sadežev. Sledi vožnja s tradicionalnimi neretvanskimi ladjicami – trupicami po rokavih delte Neretve. Še pozno kosilo ob spremljavi dalmatinske glasbe in pozno popoldan povratek proti domu.

CENA POTOVANJA:
149,00 EUR / min 45 oseb – odhod iz Ptuja – I. AVTOBUS

155,00 EUR / min 45 oseb – odhod iz Murske Sobota – II. AVTOBUS (odhod iz MS bo samo, če bo prijavljenih vsaj 10 oseb, če jih je manj, je odhod iz MB in je cena 149,00 EUR/osebo) ob 00.00 uri

149,00 EUR / min 45 oseb – odhod iz Maribora II. AVTOBUS (v primeru, da gre iz MS, je cena za MB tudi 155,00 EUR/osebo)

V CENO JE VKLJUČENO:
– avtobusni prevoz po programu
– cestnine, takse in pristojbine
– obvezen davek po Hrvaški
– stroški 2 voznikov
– hotelsko – gostinske storitve po programu v hotelu***
– kosilo
– obiranje mandarin
– vožnja s trupicami
– vsi ogledi po programu brez vstopnin
– vodenje vodnika z licenco
– nezgodno zavarovanje potnikov v času potovanja
– 22% DDV
– organizacija potovanja

Program je bil izdelan po veljavnih cenah z dne 17.01.2020. Skladno z 876. členom Zakona o obligacijah si pridržujemo pravico do spremembe cene potovanja, če pride do spremembe cen prevoza, hotelskih in gostinskih storitev, deviznega tečaja ali drugega in, skladno z 878. členom istega Zakona ter 3. odstavkom 57. g člena Zakona o varstvu potrošnikov, pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število oseb, ki je potrebno za izvedbo potovanja oz. bomo potovanje izvedli pod popolnoma drugačnimi pogoji., kar bomo stranki sporočili najkasneje 7 dni pred začetkom potovanja. Splošni pogoji in navodila za potovanje so sestavni del programa in s prejemom programa se potnik zavezuje, da je sprejel tudi splošne pogoje.

ŽELIMO VAM PRIJETNO POTOVANJE! EUROPA PARTNER d.o.o.

Prijave za I. avtobus – PTUJ pošljite na:

– tadeja.slodnjak@sodisce.si
– silva.orovic-serdinsek@sodisce.si

in sicer do 30.09.2020, pri čemer mora biti plačilo celotnega izleta poravnano do 15.09.2020.

Prijave za II. avtobus – Murska Sobota in Maribor (prijave do 14.02.2020 zaradi informacije ali bo šel bus iz MS ali iz MB in ali se bo izleta udeležilo zadostno število oseb in šele nato bomo šli na plačevanje izleta)

Prijave za Mursko Soboto in Maribor zbira:

Metka Babič – metka.babic@sodisce.si

Sindikat prispeva 40 €/člana

Europa

EUROPA PARTNER

turistična agencija d.o.o. / travel agency

Osojnikova cesta 21, 2250 Ptuj, Slovenija

Tel: 02 745 0182, fax/tel: 02 745 0183