SKI OPENING 12.12.-19.12.2020

LES ORRES, FRANCIJA

Sindikat delavcev v pravosodju tudi letos organizira smučanje v Franciji, in sicer otvoritev smučarske sezone v Les Orresu. Smučišče je večje in modernejše od katerega koli slovenskega, s party vasico na 1800 m, najvišjim vrhom pa kar 2700 m. Skupaj ponuja 21 rdečih, 4 črne, 6 modrih in 7 zelenih smučišč ter okoli 40 km prog za tek na smučeh.

Tudi letos se bomo priključili cenovno ugodni akciji Collegiuma, in sicer po ceni 129,00 EUR (ob prijavi preko SDP – kot obrazloženo spodaj, je prispevek SDP 50,00 EUR na člana po obstoječih pravilih) z rokom prijave do 30. 10. 2020, cena se kasneje lahko tudi spreminja.

Ponudba zajema 7-dnevni smučarski paket, kjer je v ceno všteto:

• 7-dnevna namestitev,

• 6-dnevni skipass,

• party zapestnica,

• šola smučanja,

• Elan ski test,

• prijavnina,

• osnovno zavarovanje in

• snežna garancija.

Obvezna doplačila na destinaciji:

– turistična taksa 1,15 – 1,55 EUR /osebo/dan,

– K-card/ski pass 2,00 EUR/osebo (vračilo zadnji dan ob vrnitvi kartice)

– povratna kavcija 100,00 EUR/osebo (vračilo zadnji dan, v kolikor po pregledu apartma ostane nepoškodovan.

Doplačila (enobvezna individualna):

• prevoz: iz Ljubljane 70,00 EUR, iz Celja 80,00 EUR, iz Maribora 90,00 EUR,

• zavarovanje rizika odpovedi – 6,5 % vrednosti osnovne cene aranžmaja + DDV,

• dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini 11,90 EUR/osebo.

Neobvezna doplačila na destinaciji:

• komplet brisač (8,00 EUR/teden,

• posteljnina 10-14 EUR/osebo.

Smučišče v Les Oress omogoča res kvalitetno rezanje belih strmin brez pretirane gneče in predvsem čakanja na sedežnice, saj je kar 100 km. Smučanje s Collegiumom pa tudi vsak dan tematske zabave čez dan na snegu in ponoči v najeti dvorani.

Ker se naš sindikat trudi zadovoljiti želje čim večjega števila članov, nudi možnost namestitve v coni za mlade, kjer bo vzdušje bolj zabavno in razigrano, ali v coni za družine in pare, kjer je mirnejša lokacija in je v karto vključen ogrevan zunanji bazen in savna.

Na voljo so 6-posteljni, 8-posteljni ali 10-posteljni apartma. Cena se spreminja, če apartma ni zapolnjen (v primeru, da bi štirje člani zasedli apartma za 6 oseb in podobno).

Prijavite se lahko tako, da na e-naslov: maja.zibert522@gmail.com posredujete osebne podatke:

• ime in priimek,

• naslov in ime kraja s poštno številko,

• datum rojstva

• elektronski naslov

• telefonska številka,

• kje bi želeli koristiti apartma (cona za družine ali cona za mlade).

Torej, vabljeni vsi ljubitelji smučanja, bordanja in zabave na edinstveno in drugačno doživetje. Na večernih zabavah bodo veljale slovenske cene pijač. Vsak dan dvourni smučarski ali borderski tečaj.

Vaš SDP